Katolske børn og unge i en sekulariseret kultur

March 9, 2020

Billedresultat for christian noval

Dette møde udsættes på ubestemt tid – se dette indlæg.

Katolsk ungdomsarbejde set i lyset af Christus Vivit

Foredrag ved P, Dr. Christian Noval i Academicum Catholicum den 14. marts 2020 kl. 15:00 på Niels Steensens Kollegium, indgang i gården, Jagtvej 183D (Katakomberne).

Christian Noval skriver:

“Hvad skal vi stille op med de unge?” er et spørgsmål jeg ofte møder ude i sognene. Ind i mellem virker det for nogen som om unge er en helt anden race. Selvom man i menighederne godt kunne tænke sig at gøre noget, så er man ofte en smule rådvild og måske heller ikke helt forberedt på opgaven. For hvordan kan vi række ud til vore børn og unge som samtidig også lever i den omkringliggende sekulariserede verden?

Temaet vil blive belyst i tre dele: Først vil vi høre fra en kateket “i marken”. John-Erik Stig Hansen har mange års erfaring i katekese for de kommende firmander, og han vil dele nogle af sine erfaringer.

Dernæst vil Christian Noval præsentere hvordan katolsk ungdomsarbejde kan se ud i 2020 ikke mindst i lyset af den post-synodale skrivelse Christus Vivit. Hvad er formålet med ungdomsarbejdet? Hvordan kan man gribe det an?

Christian har en lang erfaring som bispedømmets børn- og ungdomspræst og har gennem de sidste mange år beskæftiget sig akademisk med forskning i kristent ungdomsarbejde. Det resulterede i 2018 i en doktorafhandling.

Endelig vil der efter Christians oplæg være god tid til samtale om debat om emnet, så forhåbentlig derefter lidt bedre kan svare på: hvad kan vi stille op?

веб займ займы онлайн на киви без отказа займы онлайн займ без отказа на карту займы на карту киви займ взять займ