ALLE SJÆLES AFTEN

October 10, 2020

Andreas Rude - NSG
Foredragsholderen, Andreas Rude

Mandag den 2. november 2020 kl 18:00 fejrer vi – i Sankt Augustins Kirke, Jagtvej 183D Kbh. Ø – en festlig og højtidelig Messe for vores afdøde.

Efter Messen vil der være mulighed for – i Katakomberne under kirken – at deltage i hyggeligt samvær, der dog er underkastet de sædvanlige corona-restriktioner.

Forfatteren, mag.art. Andreas Rude vil fortælle om sin nye bog, NAPOLI. Tro, Håb og Mirakler – i anledning af Alle Sjæle med særligt fokus på den store rolle, som døden spiller i denne by.

Om bogen. Forfatteren skriver i indledningen, at “Afrika begynder i Napoli, siger man længere nordpå i Italien, og selvom det ikke er ment som en kompliment, kan man også som turist se et gran af sandhed heri.” Bogen er dog først og fremmest en kulturguide, rigt illustreret med egne fotos, som foredragsholderen vil give smagsprøver på. Og den handler mest om kirkerne og klostrene i Napoli, om tro og overtro, helgener og mirakler.

Om foredragsholderen. Andreas Rude er mag.art. i litteraturvidenskab og har blandt andet udgivet bøgerneTroen går til Paris (2010), Ånden over New York (2011) og Kirker i Rom (2017). Han er i dag lektor og kommunikations-rådgiver på NSG, efter i en årrække at have været Public Affairs Specialist på USA’s ambassade i København. Han er fast klummeskribent på Kristeligt Dagblad siden 2001 og jævnlig kommentator om kirkelige forhold på dansk radio og TV.

Et billede, der indeholder sten, sidder, stor, række

Automatisk genereret beskrivelse
веб займ займы онлайн быстро займы онлайн займ онлайн на карту срочно займы на карту онлайн займы на карту взять займ