AFLYSNING af ACADEMICUM CATHOLICUMS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING den 20. januar 2021

January 13, 2021

13. januar 2021

Aflysning af ACADEMICUM CATHOLICUMS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING  den 20. januar 2021.

I AC-nyhedsbrev nr. 9 – Julen og Nytåret 2020 – 2021, tog vi forbehold for at kunne blive nødt til at aflyse annoncerede møder og arrangementer – eventuelt med kort varsel – under hensyn til sundhedssituationen.

Det er desværre det punkt, vi er nået til nu, idet vi i bestyrelsen har måttet træffe den tunge beslutning, som det første, 

at  aflyse AC’s ordinære generalforsamling for 2020, berammet til 20. januar 2021 kl. 17:00.

Endvidere aflyses foredraget kl. 19:00 samme aften med Msgr. Niels Engelbrecht.

Men der er naturligvis i begge tilfælde tale om udsættelse af de annoncerede begivenheder, som vil blive afholdt, såsnart det må bedømmes at være forsvarligt i betragtning af corona-situationen.

Det tilføjes, at i hvert fald eftermiddagsseminaret lørdag den 13. februar 2021 om Haghia Sophia/Byzans og Osmannerrigets sidste årtier (særligt med henblik på kristenforfølgelserne ca 1895 – 1923) må  afholdes på et senere tidspunkt. Det samme gælder måske også den mindeaften i anledning af Mogens Francesco Ballin, som er adviseret til marts måned.  

Samtlige foredrags- og oplægsholdere har givet tilsagn om at ville medvirke på senere tidspunkter. Hvad vi naturligvis er meget taknemlige for.

Når vi har fået mere overblik over situationens udvikling, vil der blive udsendt indbydelse til de nævnte begivenheder. Dette gælder i første række generalforsamlingen, omend det ikke i år bliver muligt at overholde AC-vedtægternes forskrift for, hvornår den skal overholdes. Vi takker på forhånd for medlemmernes forståelse!

Med AC-bestyrelsens hjertelige hilsner

Niels-Henrik Assing

веб займ займ манимен займы онлайн займ на карту онлайн займы на карту займ на карту без отказа взять займ